Aquaticum Spa

Az Aquaticum Spa részlegét az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő, Aquaticum Termálfürdő, Aquaticum Strandfürdő, Aquaticum Szaunavilág, Aquaticum Wellness sziget alkotják. Az Aquaticum Spa valamennyi részlege közvetlenül megközelíthető a szállodából fedett, fűtött folyosón keresztül. Kínált szolgáltatásaink között minden korosztály megtalálja a számára megfelelőt, akár nyugodt percekre, akár pezsgő élményekre vágyik.

Szobafoglalás

Aquaticum Mediterrán Élményfürdő

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt önfeledt szórakozást biztosít a banánfákkal, csúszdákkal és jacuzzikkal kecsegtető mediterrán világ. Az elektronikus rendszernek köszönhetően önfeledten fürdőzhetnek Vendégeink, hiszen karórájuk segítségével az élményfürdőben bármilyen fogyasztást lehetőségük van szobaszámlára terheltetni.

Aquaticum Termálfürdő

A termálfürdő kültéri medencéje 2018.09.01-2018.10.31 között nem üzemel. A beltéri medencék zavartalanul üzemelnek.

A 2014-re teljesen újjá varázsolt Aquaticum Termálfürdő különböző hőfokú termálvizes medencéit fürdőköntösben, az épület elhagyása nélkül tudják megközelíteni. Különleges élményt nyújt az egész évben nyitva tartó, Nagyerdő fái által övezett szabadtéri termálmedence.

Aquaticum Strandfürdő

Örömmel tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy elkezdődött az Aquaticum Strandfürdő teljes körű megújítása. A strandfürdő területén a 21. század igényeinek megfelelő, háromgenerációs nyitott fürdőkomplexum épül meg, a különböző korosztályok igényeinek megfelelően, különleges attrakciók és a pihenést szolgáló elemek egyidejű létrehozásával. 

Mivel a vizes élménypark kivitelezésére egészen rövid időszak áll rendelkezésre, emiatt strandfürdőnk a 2018-as nyári szezonban vendégeket nem fogadhat. Kérjük, hogy ez idő alatt válassza a trópusi hangulatú élményfürdőnket, amely számos attrakcióval, napozóterasszal, a gyerekek számára szervezett izgalmas programokkal, családi animációkkal várja a kikapcsolódásra vágyókat. Amennyiben csendesebb környezetre vágyna, látogasson el termálfürdőnkbe, ahol a kül- és beltéri medencékben egész évben élvezheti gyógyvizünk áldásos hatását.

Aquaticum Szaunavilág

A Termálfürdőben egy négyszáz négyzetméter alapterületű Szaunavilág található, amelyben finn és stollen szaunák, gőzkabinok, jégkút, tepidárium, infra szauna, hideg vizes csobbanó medence, Kneipp medencék és élményzuhanyok szolgálják Vendégeink kikapcsolódását.

Aquaticum Wellness sziget

A Spa részlegben található újraértelmezett Wellness szigetünk által nyújtott kezelések alappillére az öt kontinens 70 országában ismert Germaine de Capuccini luxustermékek hatékonysága és az ehhez kapcsolódó masszázstechnika, mely néhány perc alatt egy másik világba varázsolja Önt. Próbálja ki Ön is, hogy megteremthessük testi-lelki harmóniáját!

Szobafoglalás

Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Szobafoglalás