Sport

Futás

A Nagyerdő méltán vált a debreceni futók kedvenc övezetévé. Próbálja ki Ön is, milyen felszabadító érzés az erdei ösvényeken, a madarak csicsergését hallgatva, kocogással indítani a napot.

Szintén az Aquaticum Debrecen Termál & Wellness Hotel**** közvetlen közelében, az Oláh Gábor utcán található sportcentrum azokat a futókat szolgálja, akik a könnyedén mérhető távot és a rekortán felületet részesítik előnyben. A sportcentrumban szabadtéri kondipark és kosárlabdapálya is a szolgálja a sportolni vágyók egészségét.

Úszás

Május elejétől augusztus végéig a szállodához kapcsolódó Nagyerdei Strandon 50 m-es verseny medence várja az úszás szerelmeseit. Rossz idő esetén, egész évben nyitva tartva várja vendégeit a Nagyerdő szívében található Debreceni Sportuszoda is. Az uszoda számos sporteseménynek ad helyszínt, és nyitott kapukkal várja az úszni, szaunázni vágyókat.

Kerékpározás

A szálloda környékét behálózó utak, ösvények tökéletes terepet jelentenek mindazoknak, akik kerékpározva szeretnék megismerni a Nagyerdőt.

Inkább a belváros szépségeit szeretné két keréken felfedezni? Ez sem jelent gondot, hiszen már a szállodától a belvárosig vezető út is sok szépséggel kecsegtet, így itt igazi élmény a városi kerékpározás is. Az egyre jobban kiépülő kerékpárút hálózat pedig biztosítja a sport szerelmeseinek biztonságát. Hogy a nálunk töltött idő feledhetetlen legyen, kerékpárkölcsönzésre is biztosítunk lehetőséget szállodánk recepcióján.

Korcsolyázás

A Jégcsarnok komplex szolgáltatási palettával várja Vendégeit. Az itt megrendezésre kerülő sportesemények mellett természetesen lehetőség nyílik korcsolyázásra, korcsolya kölcsönzésre és élezésre, aki pedig megéhezik, megszomjazik, az a Jégbüfében regenerálódhat. A Jégcsarnokban sportbolt is található.

Szobafoglalás