Nagyerdő

Ötholdas pagony

A szállodától gyalog néhány percnyire található a közkedvelt játszótér, az Ötholdas pagony. A nagy alapterületű, gyönyörű fákkal tarkított játszóteret gondosan körbekerítették a gyermekek biztonsága érdekében. Már maguk a hinták, mászóvárak, különböző játékok is önfeledt szórakozást nyújtanak a kicsiknek, emellett azonban az Ötholdas pagony előtt pónilovaglásra is lehetőség nyílik.

Állatkert és Vidámpark

Az Ötholdas pagony közvetlen közelében található az Állatkert és a Vidámpark is, így a környék a gyermekek kedvenc városrésze.

Tudjon meg többet az állatkertről!

Békás-tó és Szabadtéri színpad

A 2014-es év nem csupán az Aquaticum életében volt jelentős, maga a Nagyerdő számára is a megújulás éve volt. A szálloda egyik oldalán a megújult Békás-tó helyezkedik el, melyet körülsétálva, beleszippantva a friss levegőbe, az ember szinte el is felejtkezik a világról.

A Nagyerdőnek ezen a részén kapott helyet az új Szabadtéri színpad is, mely szép időben tartalmas szórakozást biztosít az érdeklődőknek.

Nagyerdei Stadion

Az Aquaticum szomszédságában található az újonnan kialakított, modern Stadion és a Ködszínház is. A Stadion megépülése nem csupán a sporteseményeknek teremt otthon, hiszen koncerteket, előadásokat is szerveznek a komplexumban, mely éttermekkel, sportbolttal alkot teljes egységet. A környéken kuriózumnak számító Ködszínház pedig különleges látványt, feledhetetlen élményt nyújt.

Szobafoglalás