Nyerjen egy autót az Aquaticummal!

Vegyen részt az Aquaticum Debrecen 2018. évi dupla születésnapi nyereményjátékán!

Hogyan nyerhet? 

1. Csobbanjon és vásároljon legalább napi 10.000 Ft értékben Aquaticum SPA szolgáltatást*! vagy 

2. Töltsön el legalább 3 éjszakát az Aquaticum Hotelben*!

Legyen Öné egy városi szabadidő-autó, vagy a további értékes negyedéves nyeremények egyike az Aquaticum 2018-as, jubileumi évi nyereményjátékán! 

*A részletes részvételi feltételeket a nyereményjáték szabályzatunk tartalmazza, melyet  >> IDE <<  kattintva tud letölteni.

A termálfürdő kültéri medencéje 2018.09.01-2018.10.31 között nem üzemel. A beltéri medencék zavartalanul üzemelnek. 

IDÉN 20 ÉVES AZ AQUATICUM HOTEL ÉS 15 ÉVES AZ AQUATICUM MEDITERRÁN ÉLMÉNYFÜRDŐ!

Ebből az apropóból február 23-án útjára indítottuk jubileumi évünk nyereményjátékát. Eddig is megérte komplexumunkat látogatni akár szállóvendégként, akár fürdővendégként, de ezúttal a nálunk eltöltött idő akár egy Qashqai-t is érhet Önnek! Nyereményjátékunk együttműködő partnere a Nissan Hovány!

A december 5-ig zajló nyereményjátékunk keretében - az I., II., és III. naptári negyedévet követő - negyedévi sorsolásokon egy darab 2 fős 2 éjszakás Aquaticum szállásutalványt, továbbá egy darab 25.000 Ft értékű Aquaticum SPA ajándékutalványt nyerhet, játékunk fődíja pedig egy igazi családi crossover, egy Nissan Qashqai, mely a december 6-ai fődíj sorsoláson talál gazdára.

Az Aquaticum széles szolgáltatási palettája, a rengeteg család-, és bababarát élmény azokat is elvarázsolja, akiknek az élmények mellett fontos a kikapcsolódás minősége is.

Adjon egy esélyt magának, legyen vendégünk 2018-ban!  

➽ a SZOBAFOGLALÁS gombra kattintva gyorsan, egyszerűen készíthet egy árkalkulációt, és a csak online elérhető 3%-os hírlevél feliratkozási kedvezménnyel le is foglalhatja a család pihenését!

Szobafoglalás

Együttműködő partnerünk, a Nissan Hovány

A Nissan Qashqai egy modern, minden családi igényt kielégítő városi terepjáró. Amennyiben szeretné az autó jellemzőit  jobban megismerni, együttműködő partnerünk, a Nissan Hovány weboldalán részletes információkat talál. 

A játékkal kapcsolatos minden egyéb részletet >> letölthető nyereményjáték szabályzatunkban << talál! 

Szobafoglalás